Organisatiebegeleiding bij Smarter Talents

Smarter Talents biedt jou als ondernemer het steuntje in de rug dat jij nodig hebt om succesvol te bouwen aan jouw bedrijf. Op verschillende vlakken kunnen we je helpen om van jouw organisatie een succes te maken. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Professionele begeleiding vanuit Smarter Talents. Overleg met Desiree, onze Founding Director, over vitaal en strategisch ondernemen. Brainstorm met Joost, onze Innovation Manager, over nieuwe digitale technieken, mogelijkheden en vitale businessmodellen. Spar met Lisette, onze Experience Consultant, over hoe jij jouw product op een multizintuiglijke manier kunt vormgeven. En vergeet niet te overleggen met Merit, onze Projectmanager, over marktonderzoek en sensory branding.
  • Een uitgebreid netwerk. Doordat Smarter Talents beschikt over een groot en veelzijdig netwerk, kan jij hier direct je voordeel mee doen en in contact komen met potentiele opdrachtgevers.
  • Inspirerende werkplekken. Hoewel het verleidelijk is om thuis de keukentafel in te richten als je tijdelijke werkplek, heb je meer baat bij een professionele en veelzijdige werkomgeving, waarin je creativiteit optimaal geprikkeld wordt. Smarter Talents biedt flexplekken waarin optimaal gebruik is gemaakt van ruimte, licht, interieur en voorzieningen. Alles om jou goed te laten voelen op je werk.

Binnen Smarter Talents staat samenwerken centraal. Smarter Talents huisvest ambitieuze, intellectuele ondernemers, waardoor er er een creatieve en bruisende sfeer heerst. Door elkaar te ondersteunen, helpen we elkaar om een succesvolle onderneming te ontwikkelen. Smarter Talents biedt jou als starter ondersteuning bij het generen van je eerste betaalde opdrachten, waarmee jij een krachtig portfolio opbouwt. Ook is Smarter Talents laagdrempelig: het hoeft geen grote investering te zijn om bij ons aan te kunnen schuiven.

Zie jij jouw merkwaarde verhogen en je bedrijfsstrategie verbeteren! Per situatie stellen we op maat een gepast begeleidingstraject samen, waar jouw organisatie het meeste baat bij heeft. Een persoonlijke en gerichte aanpak staat centraal. Zo kun jij met een gerust hart werken aan de vitaliteit van jouw onderneming.


Smartertalents, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@smartertalents.nl, Telefoon: +31 33 2540709
Kvk: 30145022 BTW nr.:NL806662529B01


Nieuwsbrief - Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2018 Alle rechten voorbehouden