Op zoek naar een sfeervolle locatie voor jouw evenement of training?

Kom naar Smarter Talents. Centraal gelegen in het land, nabij de uitvalswegen A1 en A28 en goed bereikbaar met het OV! Vijf verdiepingen met ieder hun eigen stijl en beleving. Voor elke groep of gelegenheid een geschikte ruimte en een inspirerende ontmoetingsplek! Smarter Talents beschikt over gratis wifi en alle presentatiemiddelen zijn aanwezig. Benader ons gerust voor een inspirerend maatwerkevenement!

De vele voordelen die de werkomgeving van Smarter Talents biedt, kun jij nu zelf ook ervaren. De veelzijdige ruimtes binnen Smarter Talents zijn namelijk te huur! Nieuwsgierig hoe het er in het echt uit ziet? Neem dan gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak, we verwelkomen je graag voor een kopje koffie en een rondleiding!

Vergaderzaal Future Scenario Room met Airco
Op de 5de etage van ons kantoorpand ligt de vergaderzaal Future Scenario Room voorzien van airco. Ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen en directieoverleg. Geniet van een lichte, ruime en sfeervolle ruimte voorzien van eigen keuken met uitzicht over Amersfoort. In de ruimte is (gratis) koffie, thee, vers muntwater aanwezig, samen met een lekkernij en handfruit. Standaard zijn er 12 (vergader) stoelen en 6 tafels aanwezig. Daarnaast zijn er 2 gezellige zithoeken. Ideaal voor groepen tussen de 6 tot 20 personen.

Vergaderzaal ZINVOL
Op de begane grond van ons kantoorpand ligt de (vergader)zaal van Zinvol. Ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen, workshops, lunches, diners, borrels en zelfs tv-opnames. Geniet van de lichte, ruime en sfeervolle ruimte voorzien van luxe keuken waar zelfs gekookt kan worden door een groep.


Smartertalents, Printerweg 10, 3821 AD Amersfoort
E-mail: info@smartertalents.nl, Telefoon: +31 33 2540709
KvK: 30145022 BTW nr.: NL806662529B01


Nieuwsbrief - Algemene voorwaarden - Privacybeleid

Wij accepteren de volgende betalingsmethode

© 2023 Alle rechten voorbehouden